סלט פסטה קרה עם טונה

מצרכים:

שקית פסטה- 500 גרם.
קופסא 1 של טונה במים.
מלפפון חמוץ- 150- כ-4 מלפפונים.
300 גרם עגבניות שרי.
150 גרם מיונז.
מלח/פלפל.
2 כפות לימון.
1 קופסת שימורים של תירס.

הוראות הכנה:

לבשל את הפסטה, ולסנן במסננת.
להוסיף את הטונה ולערבב.
לחתוך את העגבניות ואת המלפפון החמוץ לריבועים ולהוסיף לפסטה.
לאחר מכן מוסיפים את המיונז לספטה ומערבבים היטב.

להוסיף מלח, פלפל ולימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות