לביבות כרובית

מצרכים:

1 כרובית גדולה

2 ביצים בגודל Large

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

50 גרם קמח לבן (אפשר להחליף לקמח מחיטה מלאה)

הוראות הכנה:

מבשלים את הכרובית במים עד שמתרככת – כ-45 דקות, ומניחים את הכרובית במסננת במשך כשעה (נותנים למים לצאת החוצה). לאחר ממכן קוצצים את הכרובית דק דק. מוסיפים את הקמח לביצים ומערבבים היטב עד לתערבת אחידה. מוסיפים את הביצים, את המלח, את הפלפל ומערבבים הכל ביחד עד לתערובת אחידה מכינים תבנית עם נייר אפייה ומורחים עם מברשת מעט שמן על הנייר אפייה שבתבנית יוצקים צורה של קציצות שטחוחות ומניחים בתבנית. מכניסים לתנור לחום של כ-200 מעלות למשך כ-20 דקות (עד שהלביבות מזהיבות) לאחר מכן אפשר להפוך את הקציצות לעוד כ-10 דקות.

המתכון הוא לכ-15 קציצות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות