לחם מלא פרוס בתוספת שיפון אנג'ל

לפניכם ערכים תזונתיים של לחם מלא פרוס בתוספת שיפון אנג'ל

רכיבים: מים, קמח חיטה מלא (נטחן מגרעין החיטה בשלמותו) (גלוטן) (83% ממשקל הקמחים, 27% ממשקל הלחם), גלוטן חיטה, קמח שיפון מלא (נטחן בגרעין השיפון בשלמותו) (17% ממשקל הקמחים, 6% ממשקל הלחם), סיבים תזונתיים, שמרים, גרעיני חמניות, גרעיני פשתן, פתיתי תירס, מלח, שיבולת שועל, חומרים משמרים (E202,E282) לתת שעורה, לתת חיטה, אבקת סויה, מווסת חומציות (E330), מתחלבים (E481,EE72e), אנזימים חומר לטיפול בקמח (E920),חומר מעכב חמצון (E300).

מידע על אלרגנים:

מכיל: חיטה- גלוטן , שיפון – גלוטן, שיבולת שועל, שעורה – גלוטן, סויה.

עלול להכיל:שומשום.

211
קלוריות

15.1
חלבונים

3.1
שומנים

25
פחמימות

* לפי יחידה מדידה של 100 גרם

תכונות וערכים תזונתיים לפי יחידת מידה

100 גרם

מדידה לפי מינון של 100 גרם

אנרגיה (קלוריות)
211
חלבונים (גרם)
15.1
פחמימות (גרם)
25
שומנים (גרם)
3.1
סיבים תזונתיים (גרם)
11.2
נתרן (מ"ג)
386
שומן רווי (גרם)
0.9
1 פרוסה

מדידה לפי מינון של 35 גרם

אנרגיה (קלוריות)
73.85
חלבונים (גרם)
5.285
פחמימות (גרם)
8.75
שומנים (גרם)
1.085
סיבים תזונתיים (גרם)
3.92
נתרן (מ"ג)
135.1
שומן רווי (גרם)
0.315
קטגוריה:

תפריט נגישות