מצרכים:
4 יחידות גדולות של זוקיני
צרור פטרוזליה (כ-100 גרם)
1 בצל בינוני
4 ביצים בגודל Large
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1 כף גדושה של קמח (כ-20 גרם)
הוראות הכנה:
מקלפים את הזוקיני, מגרדים בפומפיה ומשאירים במסננת כשעה (נונתים לנוזלים לרדת).
קוצצים את הפטרוזליה ואת הבצל ומניחים בקערה.
מוספיפים לקערה את הביצים, טורפים את הביצים, ומוסיפים את המלח, הפלפל השחור והכורכום.
מוסיפים את הזוקיני ואת הפטרוזליה והבצל הקצוצים ומערבבים הכל ביחד.
משמנים מעט שמן במחבת, וכשהשמן חם יוצקים למחבת כמות של כף מהתערובת, מנמיכים לאש בינונית, ומכסים עם מכסה.
מטגנים למשך כ-3 דקות, עד שהתחתית מתייצבת, והופכים לעוד 3 דקות על אש קטנה.
מוציאים מהחחבת, מחכים 5 דקות שיתקרר, ואפשר להגיש
המתכון מתאים לכמות של כ-25 חביתיות.